Ponoć će uskoro, svijetla se gase

Ponoć će uskoro, svijetla se gase, stiže godina Nova i zato ti želim u godini Novoj sve bolje nego u staroj, puno zdravlja, radosti i slavlja, ljubavi, slogu i gomilu love na računu!

Nova godina se bliži sa njim odbrojavam sate

Nova godina se bliži sa njim odbrojavam sate, a i dalje molim anđele da mi te vrate.

Radostan vam bio dan, Isusov rodjendan

Radostan vam bio dan, Isusov rođendan. Njega mati Djeva rodi nek kroz život ON nas vodi!!!!

Srce moje blagoslovljen ti Božić želi

Slušam Badnjih zvona glas, sjetim se prijatelja u taj čas i Bogu zahvalim za sve Vas. Zima je snjegovi su bijeli, a srce moje blagoslovljen ti Božić želi!!!!!!

BEST CHRISTMAS

Sorry, saonice su mi koma, sob mi je high. Zato ti nisam upala niz dimnjak znaj. Pukla mi je s darovima vreća, al ti ipak želim D\'BEST CHRISTMAS I DA TE PRATI SREĆA!

Da tebi sretan Božić želim

Poletjeli anđeli poput ptica, dotakli osmijeh tvoga lica i donjeli poruku na krilima bijelim da tebi sretan Božić želim!

Blagosloven Božić

Sjedim u miru svoga doma i sjetih se tebe da poželim da ti duh sveti obasja dušu, da ti podari sreću i odnese tugu da blagoslovi tebe i tvoje najmilije. Blagosloven Božić!

Tebi i svim tvojima sretan Božić sutra

Neka sreća blista još od ranog jutra, tebi i svim tvojima sretan Božić sutra.

Betlehemska štalica

Neka ti put života pospe sveta slamica, neka ti srce bude toplo kao Betlehemska štalica, neka ti zvijezde sjaje jače, neka ti oko nikad ne zaplače.

Šta da ti poželim što nitko poželio nije

Šta da ti poželim što nitko poželio nije. Badnje veče je sveto, srcu najmilije. Rodio se Isus da nas izbavi iz grijeha i nek ti duh sveti useli u srce da otjera tugu i podari sreće, puno lijepih snova i pahulje bijele. Sretan Božić!

Puno dobrog zdravlja pa makar i bez slavlja

Puno dobrog zdravlja pa makar i bez slavlja i uvijek puno radosti baš kao nekad u mladosti, da se nauživate dugog, sretnog i lijepog života da vam vjerni čuvar bude uvijek Bog i njegova dobrota. Sretan Božić!

Najveća Božićna želja

Onoga jutra kad je Bog otvorio vrata raja, vidio me i upitao: - Djete moje, što je tvoja najveća želja? Odgovori mu: - Bože dragi, čuvaj osobu kojoj ovo šaljem, njegovu obitelj i prijatelje. Oni to zaslužuju i ja ih jako volim...SRETAN BOŽIĆ!

Dok nebom lete pahulje bijele

Dok nebom lete pahulje bijele. Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli nek poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najstretniji Božić od srca želim!

Djed Mraz ti želi sretnu Novu godinu


Djed Mraz ti želi sretnu Novu godinu

Čestitka za sretnu i upješnu godinu Novu

Kad sat otkuca pola noći, ruku ti pružit neću moći. Zato ti pišem čestitku ovu i želim ti sretnu i upješnu godinu Novu!